DK Cognac 

 

Killinger 2009

Vi har 7 fantastiske killinger 3 hanner og 4 hunner, der er klar til at flytte hjemmefra i starten af juni måned. De er født d. 11.03.09.  Killingerne vejede et sted mellem 84-97 g ved fødslen. Længere nede på siden vil man kunne følge killingerne og deres forældre. Der vil jævnligt komme nye og opdaterede billeder af killingerne.


Tidslinie

d. 04.01.09
Nickoline er på hankattebesøg hos Valhallas Heidrek

d. 11.03.09
Fødslen gik igang kl. 17.00 d. 10.03.09 og kl. 18.43 var den første killing født, og  d. 11.03.09, kl. 01.35 var der 5 små killinger. Billede ses nedenfor. 
kl. 8.00 måtte Nickoline til dyrlæge, da vi kunne se at der stadig var nogle små bevægelser/spark i hendes mave. Her fik hun foretaget kejsersnit, hvor de sidste 2 killinger blev født.

d. 16.03.09
Idag da killingerne skulle vejes og fodres var der lige pludselig en der kiggede med 1 øje.
Efter at have prøvet at studere forskel på drenge og piger, mener vi, dog med forbehold :o) at der er 3 piger og 4 drenge.

d. 22.03.09
Idag har vi taget den hårdeste beslutning og afleveret den mindste killing i københavn hos en amme, da vi ikke syntes den tog nok på. Og det virkede som om at den kæmpede forgæves på at komme hen til Nickolines bryster, uden at den kunne komme forbi sine søskende.
Den nye plejemissemor til vores lille killing, tog rigtig godt imod den. Hun startede med at vaske den lidt og så fik den lov til at spise, og fik ro til at sove lidt. Og inden vi kørte var den henne og spise igen. Så vi er rigtig glade for vores beslutning om at lade den vokse op hos en plejemissemor.

d. 31.03.09
Der er 3 hanner (Angel, Aske og Adrian) og 4 hunner (Amanda, Aisha, Andrea og Alberte).

d. 04.04.09
Igår aftes blev killinger tilbudt torskerogn der var most sammen med cremefraishe, og det var en succes. Der blev både bidt i vores fingre og tallerkenen. Men det var torskerognen der var populær :o)

d. 03.05.09
Idag er Angel flyttet hjem til sine søskende efter 5 uger i pleje.


Billeder af killingerne

Forældre

Forældrene ses på billedet, Nickoline til venstre og Samson til højre
Mor: Baaswells Nickoline
Far: Valhallas Heidrek (Samson i daglig tale)


Billeder af den vordende mor

Ovenstående billeder er af gravide Nickoline, som er taget løbende i graviditeten.

Valhallas Heidrek (Samson i daglig tale)

Valhallas Heidrek (Samson) er knap 2 år gammel og er bri (a). Han vejer 6,9 kg. Samson er Champion.

Samson er far til killingerne. Det er Samsons første kuld, og han var meget interesseret i Nickoline. Samson har det dejligste ansigt og et helt fantastisk temperament. Efter 4 dage sammen med Nickoline var han glad for at komme ind i stuen  igen og ligge med på sofaen.


dkcognac opdrætter af British shorthair bri (a), Killinger til salg!